May 29
Naam: Daisy
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Hagestein

Neem Contact met mij op!

Ik hoor vaak van slaven dat ik mooie voetjes heb. Deze meesteres zoekt nu een vaste slaaf voor welke mijn voetjes vereerd en verzorgd! Ben jij die voetslaaf?

Wanneer ik de hele dag op mijn hoge hakken heb gelopen in de stad, wil ik dat wanneer ik thuis kom jij als mijn prive voet slaaf zit te wachten. Mijn mooie voetjes zijn dan helemaal bezweet en pijnlijk van het lopen.

Ik ga zitten op de bank, jij trekt mijn hoge hakken met respect uit. Daarna wil ik dat je mijn voetjes goed en lang gaat masseren. Ondertussen wil ik dat je het zweet onder mijn voetjes en tussen mijn teentjes vandaag likt! Zodat mijn voetjes weer lekker schoon aanvoelen en lekker los gemasseerd zijn.

Omdat jij het geluk hebt dat je de slaaf mag zijn van een meesteres met mooie sexy voetjes, welke geregeld rondloopt op haar high heels, verwacht ik dus ook dat je je trots als mijn slaaf gedraagt!

Als voet slaaf verwacht ik dat jij enorm geilt op mijn voetjes! Wanneer ik op mijn hoge hakken rondloop om jou te vernederen en af te ranselen wil ik dat jij ook mijn hoge hakken aflikt en vereerd met groot respect.

Daarom zoek ik alleen echte slaven met een echte voet fetish! Dus niet reageren als je niet onwijs geilt op mooie en sexy voetjes! Maar ben jij een echte slaafse voetfetisjist dan zul jij rijkelijk worden beloond met het gene waar jij zo naar op zoek bent.

Als je mij een bericht stuurt vertel dan precies wat jij met mijn voetjes zou willen doen!

 

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , ,