May 29
Naam: Femm
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Assen

[Verstuur mij een Privebericht]

Zoek manlijke toiletslaven welke als mijn prive toilet willen fungeren. Ik bind jou vast onder mijn toiletstoel, zodat jij kunt genieten van mijn poep en plas.

Omdat ik best wel een perverse meesteres ben, eis ik van je dat je mij gehoorzaamd en precies doet wat ik zeg! Als ik zeg, ik moet poepen dan ga jij zonder enige twijfel onder mijn toiletstoel hangen! Ik duld geen tegenspraak jij gore toiletslaaf.

Wanneer ik klaar ben met poepen lik jij mijn gehele anus goed schoon. Uiteraard zal ik je hiervoor belonen! Ook hou ik ervan om je recht in je gezicht te pissen en jij zoveel mogelijk urine probeert door te slikken.

Ik stel voor dat jij gewoon bij mij thuis aanwezig bent, zodat wanneer ik mijn behoefte moet doen jij direct beschikbaar bent. Daarbij zorg jij voor goed eten en drinken, zodat mijn stoelgang snel zal verlopen en jij dus extra vaak kunt genieten van mijn uitwerpselen.

Je hoeft geen ervaring te hebben, want ik snap dat er weinig meesteressen hiervoor open staan. Maar omdat ik dus vrij pervers ben vind ik dit zelf best wel opwindend. Heb mijn eigen bdsm kelder dus je zult je gauw thuisvoelen.

Uiteraard ben ik discreet. Verder heb ik veel ervaring met extreme en perverse bdsm. Graag alleen reageren als je echt serieus bent! Wanneer we afspreken dat je ook echt langskomt en je onderwerpt aan mij als toiletslaaf. Reageer! En wie weet tot misschien wel vanavond!

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , , ,