Jul 21
luierslaaf meesteres
Naam: Eline
Leeftijd: 46 jaar
Plaats: Drachten

[Verstuur mij een Privebericht]

Ben nog steeds op zoek naar een echte luier slaaf! Denk jij dat jij langs durft te komen bij Mrs Eline? Of poep of plas jij direct je luier vol bij binnenkomst?

Zo daar ben je dan eindelijk, mijn eigen luier slaaf! Het is maar goed dat je van mij een luier mag dragen. Want een aantal zijn je al voorgegaan zonder luier. Deze hebben mijn sm kelder vies gemaakt met hun uitwerpselen, waardoor ze nog veel hardere straffen moesten ondergaan.

Bij binnenkomst in mijn sm kelder, welke ik onder mijn huis heb, mag je je direct ontdoen van al je kleding. Heb ik gezegd dat je mocht gaan zitten! NEE! Opstaan!

In mijn kast ligt speciaal voor angsthazen zoals jij een pak luiers. Ik pak er direct een voor jou uit. Want ik zie al aan je gezicht dat je staat te beven van angst… En je de hele boel onder gaat staan plassen en poepen.

Maar omdat ik in een gemene bui ben vandaag en ik zelf nog niet naar de wc ben geweest… Plas ik eerst zelf even in je luier. Zodat jij de gehele dag van de urine van jouw bazin kunt genieten.

Zo doe maar om die gevulde warme luier! Je wilde toch zo graag een luier slaaf zijn? Nou dat ben je nu hoor! Hup op je knieeen jij! Kruip rond als een baby! Met mijn zweep geef ik even een paar flinke meppen op je luier. Wat een geluk heb jij weer vandaag zeg! Want met een gevulde luier voelen ze zweepslagen een stuk minder pijnlijk.

GENOEG! Op je rug liggen jij minderwaardig wezen, en je benen wijd. Met de punt van mijn hak ga ik op je kruis staan… Heb jij weer even geluk met die luier dat het een stuk minder pijnlijk is.

Voel je je al lekker vies met die warme luier vol met plas aan? Gaat zeker lekker broeden he! Tussen je benen… Mooi zo! Als je gehoorzaam bent en mijn volgende opdracht opvolgt mag je zeker weten de volgende keer terug komen.

Ik wil dat je je luier aan houd! Tijdens je terugreis! Zodat je nog lekker kunt nagenieten van Mrs Eline gna gna gna… Ik hoop dat mensen je op straat aanspreken, en ze zien dat je een pamper aan hebt. Of dat ze je kunnen ruiken, zodat je je lekker genant voelt Hahahhaa. Pas bij thuiskomt mag je je luier verschonen!

Let op! Ik spreek alleen als je een echte luierslaaf bent… Heb jij graag een luier om? Durf mij dan eerst maar eens een bericht te sturen. Dan kijken we daarna wel of je dan nog durft om langs te komen…

 

 

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , ,