May 29
spanking meesteres
Naam: Loes
Leeftijd: 57 jaar
Plaats: Lansingerland

[Neem Contact op]

Zoek jij een meesteres die jou spanking geeft zoals je nog nooit hebt ervaren? Jij gaat bij mij over de knie! Met mijn blote hand sla ik jouw billen vuurrood!

Ik ben haastig op zoek naar onderkruipsels die zich compleet aan mij onderwerpen! Die zich voor straf, door deze zeer strenge meesteres, hun billen vuurrood laten slaan! Kortom een echte slaaf!

Ik wil dat jij je zo snel mogelijk bij mij aanmeld! Jij bent mijn bezit en ik kan niet wachten om jou eens een flink pak slaag te geven. Jij hebt dit verdiend, want je hebt me al veel ste lang laten wachten. Vieze slet dat je der bent.

Zodra jij bij mij binnenkomt ga ik gelijk zitten en smijt ik je over mij knie heen. Hoe durf je mij zo lang te laten wachten! Jij smerig onderkuipseltje. Ik trek gelijk je broek omlaag… En met mijn blote hand geef ik je gelijk op je rechter bil een flinke pets, zodat het geluid van de klap zelfs pijn aan je oren doet.

Gelijk zie ik je bil al een beetje rood worden. Hahaha. Daarachteraan mep ik nog een aantal keer door en geniet onwijs! Dan zie ik aan je gezicht dat het je toch best wel heel erg pijn doet. Maar dit zijn de pijnprikkels waar ik van houd om te geven.

Omdat ik beetje tot rust en mezelf ben gekomen en ik zie dat je erg geschrokken ben, begin ik je zachtjes te strelen over je gevoelige rechter bil. Ik doe der zelfs nog even een kusje op, want ik merk dat mijn gevoelige kant naar boven komt…

Rustig aan zie ik de vuurrode gloed van je billen wegtrekken. Dan besef ik me in eens weer dat jij helemaal geen medelijden hebt verdient! Pats! Pats! Pats! Jij vervelend kereltje, bah wat walg ik van jou! Jij probeert mijn gevoelige kant naar boven te krijgen! Onherroepelijk blijf ik door meppen op je billen. Heb het lef om je genade woord te roepen!

Grrrrr ik kan niet wachten om je eens een goed pak rammel op je billen te geven. Meld je direct aan! Ik wil dat je vanavond nog bij mij over mijn knie ligt! Reageer snel slaafjes!

Klik hier voor Contact met deze Vrouw\\ Categorieen: , , , , , ,