Jul 21
getrouwde slavin
Naam: Meyra
Leeftijd: 55 jaar
Plaats: Schiedam

[Neem Contact op]

Ik ben een getrouwde vrouw, maar mijn man wilt niets van bdsm weten. Wil jij mij SM Spanking geven op mijn volle billen met een leren plak? Tot dat ik rood ben.

Aangezien ik in mijn huwelijk niet mijn seksuele fantasie├źn kwijt kan zoek ik via deze weg een agressieve man. Mijn man is nog al een mietje zeg maar die mij nooit een weerwoord geeft.

Ik wil dat wanneer mijn man naar zijn werk is, jij langskomt. Zodra ik de deur open doe, wil ik dat je je agressief gedraagt! Je dwingt me mee naar boven toe naar mijn slaapkamer. Daarna smijt je me op bed en begint me de huid vol te schelden.

Je begint me vast te binden terwijl ik op mijn buik lig, zodat je mijn volle billen goed kunt zien en raken. Naast mijn bed ligt een leren plak, je pakt deze en begint er hard mee te meppen op mijn reet. Ik voel het branden maar ik geniet daar ook onwijs van.

Jij word steeds agressiever en begint steeds harder te meppen. Op een gegeven moment leg je de leren plak weg, en begint met je vlakke hand mijn vuurrode billen nog harder te slaan. Hmmmm mijn billen branden maar ik word daar zo geil van. Mijn eigen man zou dit nooit kunnen!

Ik wil nog veel verder gaan maar dat vertel ik je wel in onze priveberichten. Je moet dus geen mietje zijn en mij durven uitschelden, maar vooral durven te spanken! Durf jij dit ? Laat het me weten. Tot snel Kuss Meyra

 

Klik hier voor Contact met deze Vrouw\\ Categorieen: , , , , , ,