Jun 20
meesteres met zweep
Naam: Fem
Leeftijd: 30 jaar
Plaats: Katwijk

[Verstuur mij een Privebericht]

Ik ben haastig op zoek naar een gehoorzame slaaf welke ik bij mij thuis kan ontvangen. Deze meesteres wilt je vastbinden en afranselen met mijn zwarte zweep.

Je staat voor de deur, ik doen open. Ik zeg niets tegen je en trek je hard naar binnen. Je volgt mij als een gehoorzame hond en loopt op de trap achter mij aan mee naar boven. Je ziet dat ik mijn sexy hoge hakken aan heb met ijzeren punten. Bij mijn slaapkamer aangekomen staat een ijzeren stoel. Ik beveel je te gaan zitten en begin je langzaam vast te binden. Direct krijg je een mondknevel met bal op, zodat de buren je geschreeuw niet gaan horen.

Dan haal ik mijn zwarte zweep te voor schijn! Mijn genot gaat beginnen! Om het nog spannender te maken krijg je al direct een blinddoek op je ogen, zodat jij niets kunt zien whagaga.

Als eerste geef ik je een paar harde petsen met mijn zweep op je rechter wang, zodat je wang helemaal rood aanloopt. Als je van de schrik bent bekomen beveel ik je handen op te houden, en krijg jij een paar harde zweepslagen op je blote handen…

Ik hoor met die rode bal in je mond dat je probeert te schreeuwen, maar dat gaat erg lastig. Direct volgt daar een nieuwe straf op en je krijgt een klap met de zweep op je linker tepel. Nu maak ik je los van de stoel en beveel je te kruipen als een bange hond…

Denk jij dat jij mij aankunt whahaha? Durf maar eens te reageren! Dan zal ik jou laten zien wie de baas is!

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , , ,