Jun 20
bondage meesteres
Naam: Annabel
Leeftijd: 42 jaar
Plaats: Lelystad

[Bericht Versturen]

Dag slaaf, zoek jij een echte Bondage Meesters? Dan zoek ik jou! Ik wil me een oppermachtige dominatrix voelen. Ik bind je graag goed vast in mijn BDSM Studio.

Ja je leest het goed heb een eigen prive bdsm studio. Ik ben Annabel een succesvolle zakenvrouw met veel vrije tijd en geld. Mijn hobby is bondage en ik het heerlijk vind om slaven vast te binden en te gebruiken voor mijn genot. Ik heb verder geen financiĆ«le bijbedoelingen…

Ik vind het heerlijk om mij oppermachtig te voelen, door vervelende mannen als slaven vast te binden. Wanneer ik ze in hun bewegingsvrijheid beperk komt bij mij het ultieme dominante gevoel naar boven.

Hoor altijd van slaven : “Ik kan al mijn innerlijke gevoelens en verlangs bij u kwijt, ik kan hier normaal echt met niemand anders over praten”. Weinig is mij te gek en ben een echte dominatrix!

Kun jij eventueel vanavond al langs komen in mijn prive bdsm studio? Want ben een zeer ongeduldige meesteres. Heb op dit moment weer een zeer onderdanige slaaf nodig. Kortom ik heb dus haast!

Jij komt naar mijn huis. We kletsen even in de woonkamer, daarna lopen we gelijk via de tuin naar mijn bdsm studio toe.

Ik doe mijn lange regenjas uit. Daaronder zit mij meesteres outfit. Gelijk pak ik je bij je oor en sleep ik je mee naar mijn RVS kruis! Direct bind ik je goed vast zodat jij geen kant meer op kunt. Je handen en voeten zitten goed vastgebonden.

Ja je dacht dat ik een zachtaardige meesteres was he? FOUT! Ik deed maar alsof ik je aardig vond hahaha.

Van de muur pak ik gelijk mijn grote leren zweep! PATS! En dat was een flinke mep op je rechterbil. Daarna geef ik je nog een slinke mep op je buik. Ja dat doet pijn he! Jij vervelend goor mannetje.

Kijk eens onder mijn rvs kruis, daar zit een mooie slaap kooi voor jou. Ja tis je geluksdag je mag bij me blijven slapen! Maar de avond is pas net begonnen… Dus voorlopig zit jij nog wel even vastgebonden aan dat kruis.

Jij moet eerst uren lang pijn ondergaan, want daarvoor mocht jij komen toch? En ik wil je niet horen zeuren of huilen, voor jou 1000 anderen!

Durf je nog steeds met me af te spreken? Ja ja volgens mij niet. Nou durf eerst maar eens een bericht naar me te sturen… Wie weet is het je geluksdag whahaha!

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , , , ,