May 29
Naam: Linda
Leeftijd: 46 jaar
Plaats: Wijk en Aalburg

[Neem Contact met mij op]

Wil je ballen door mij laten afbinden? Zodat je nog meer gevoel krijgt in je balzak? Waarna ik je pik en ballen martel zodat je de pijn nog beter kunt voelen?

Ik als meesteres raak er enorm opgewonden van als ik mannen nog intenser martel dmv het afbinden van hun pik en ballen. Zodat al het bloed blijft zitten en wanneer ik je in balzak knijp jij nog meer pijn ervaart. Ik wil die balzak van jou paars zien worden door het afbinden!

Macht wil ik over je! Ik bepaal wanneer jij pijn zult krijgen en jij gedraagt je slaafs naar mij toe. Je doet alles voor me en als er ook maar iets!!! verkeerd gaat dan zal het je bezuren!

Elke dag wil ik je pijngrens gaan opvoeren, door elke dag je meer te gaan martelen. Je moet echt van┬ácock and ball torture (CBT) houden. Je moet dus absoluut geen mietje zijn…

Op een gegeven moment wil ik met mijn hoge hakken op je balzak gaan staan. Zodat de punten van mijn hakken in je balzak en pik prikken. Dat is mijn ultieme genot waarvan ik kan genieten.

Jij hebt geluk dat je iemand zoals ik gevonden hebt! Ben jij geen mietje en zou jij als eerste stap je ballen willen laten afbinden door mij? Stuur me dan snel een bericht, zodat we snel kunnen kennismaken en beginnen met waar we beide zo naar verlangen.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , , , ,