May 29
Naam: Emmy
Leeftijd: 31 jaar
Plaats: Tilburg

Verstuur mij een Privebericht!

Zoek jij een sm sub waar jij en al jou vrienden en kennissen overheen mogen? Ik wil geboeid op mijn buik liggen, terwijl iedereen gebruik van mijn kutje maakt.

Daarom zoek ik via deze weg een soort van meester welke alles regelt, zodat ik de totale controle over wat er met mij gebeurt aan jou kan geven. Jij weet wat ik wil en nodig heb. Jij bepaald alles wat er met mij gedaan word. Zoek daarom een dominante man welke ik kan vertrouwen.

Regelmatig wil ik dan samen zijn, zodat jij gebruik van mij kunt maken. Wanneer jij zin hebt op sex wil ik dat ik gelijk als neukobject dienen. Ik hoef niets te bedenken of te doen, ik lig gewoon geboeid op mijn rug en jij doet waar je zin in hebt.

Mijn fantasie is ook dat je vrienden mee naar huis neemt, welke hun balzak mogen legen in jou sm sub’s kut. Of wanneer ze daar zin in hebben me helemaal onder het zaad spuiten.

Daarna zou ik nog een stapje verder willen gaan waarin jij wat onbekendere mannen (eventueel vage kennissen) mij gebruiken voor hun eigen genot. Of dat jij bijvoorbeeld een advertentie op internet plaatst en deze mannen uitnodigt om mij te komen gebruiken en volspuiten als een echte zaad dump slet.

Heb jij net als mij deze fantasie en zoek jij een echte sub slet die overal voor open staat? Dan zoek ik jou! Spreek je het liefste zsm af, dus als je serieus bent stuur me een priveberichtje.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw\\ Categorieen: , , , , , ,