Jun 20
billenkoek meesteres
Naam: Maroua
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Oosterhout

[Bericht Verzenden]

Ben zelf gek op sm billenkoek geven! Hou jij van flinke spanking krijgen? Dan mag jij langs komen! Tenminste als je durft. Heb zelfs een spankingbankje staan!

Heb al veel ervaring met sm maar vind het toch wel het geilste om een gewillig slaafje een flink pak op zijn billen te geven. Ik raak hier zelf enorm opgewonden van wanneer mijn platte hand flinke petsen op jouw billen geeft…

Voor mijn geliefde hobby heb ik zelfs sinds 2 maanden een spanking bank gekocht. Daarom zoek ik via deze weg een echt maar vooral onderdanige slaaf die gebruikt kan worden, voor al mijn wensen.

Wanneer we afgesproken heb zorg ik dat ik er sexy uit zie. Ik ben een echte MRS die zichzelf goed verzorgd, zodat haar slaafjes nog onderdaniger en gewilliger worden. Hoor regelmatige dat ik er zeer goed uit zie. Kortom jij hebt dus een lot uit de lotterij!

Eenmaal bij mij binnen verzoek ik je gelijk om naar boven te gaan naar mijn zolder. Ik heb deze ruimte speciaal ingericht met allerlei sm attributen waaronder mijn billenkoek bankje.

Als eerste wil ik eens zien hoe onderdanig je eigenlijk bent, en of je goed kunt luisteren. Daarom wil ik dat je gelijk op handen en knieƫn gaat zitten. Nu wil ik dat je rond gaat kruipen. Met mijn vlakke hand geef ik je af en toe een flinke mep op je billen. SNELLER SNELLER! Schreeuw ik dan, ik wil dat je sneller gaat rondkuipen!

Uiteindelijk merk ik dat je niet alles geeft, je gaat nog steeds te langzaam. Genoeg geweest! Het is tijd om je straf te ondergaan, want jij kunt echt niet luisteren!

Hup op de sm spanking bank gaan liggen jij. Eerst maak ik je handen en voeten vast aan het bankje, zodat je niet weg kunt. Om het extra spannend te maken heb ik nog een verrassing! Een Blinddoek! Deze doe ik bij je om, zodat je nog meer kunt focussen op de pijn op je billen haha.

Rustig begin ik klapjes te geven, maar jij geeft geen krimp. Hmm meneer denkt dat ie zich sterk kan houden he? Pats daar een flink mep op je bil. Pats daar nog een! Zo geef ik wel 10 flinke meppen op de zelfde plaats op je bil. Langzamerhand begint je bil te gloeien zie ik. Ook hoor ik je wat kreunen.

STEL JE NIET AAN! En nog een ferme tik op die vuurrode plek op je billen. Ahh wat een heerlijk gevoel om een slaafje billenkoek te geven. Dit is voor mij toch wel een lekkerste gevoel.

Hou jij van flinke sm billenkoek ontvangen? Denk jij dat je het aan durft? Denk jij dat jij het in je hebt mij gewillige onderdanige billenkoek slaafje te zijn? Wie weet zien we elkaar vandaag nog wel… Als je tenminste durft te reageren!

 

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken\\ Categorieen: , , , ,