Jun 20
Naam: Selma
Leeftijd: 49 jaar
Plaats: Leiden

Bericht Versturen!

Welke dominante man wilt deze bondage slavin eens ophangen dmv touw? Kun jij dit dan zoek ik jouw! Heb nog weinig tot geen ervaring met opgehangen worden.

Heb me alleen 1x laten vastbinden. Was toen in een sexclub. Had toen helemaal nog geen ervaring met bdsm. Daar had een man mij vastgebonden, met mijn handen op mijn rug. Ook ging het touw langs beide kanten van mijn drijfnatte kut. Ik kon geen kant op dan alleen op mijn buik te liggen.

Daarna mochten de aanwezig mannen mij misbruiken als sex slavin. Ze mochten doen wat ze wilden met me. Ik onderworp me aan hun fantasie├źn en genot. Soms kon ik niet eens zien welke man mij nou misbruikte. Ik was nog nooit zo geil geweest en bleef maar spuitend klaar komen, ik schreeuwde het ook echt uit van genot. Gewoon het idee al dat iedereen alles met mij mocht doen bracht mij in extase.

Vandaar dat ik nu verder wil met bondage. Ik zoek een dominante man die weet hoe hij een bondage slavin moet gebruiken. Mijn fantasie is op dit moment dat jij mij stevig vastbind. Het liefste wil ik ook nog een mondknevel. Je moet dus weten hoe je een bondage slavin vastknoopt. Want uiteindelijk wil ik aan het plafond worden opgehangen. Eventueel ook onderste boven…

Dan wil ik dat je me vernederd en misbruikt! Het enige wat telt is jou genot, dus jij mag doen met mij wat JIJ wilt! Ik onderga alles, want ik weet uit ervaring dat ik hier onwijs geil door word en daardoor blijf klaarkomen…

Heb jij ervaring met bondage? Weet jij hoe jij mij goed kunt vastbinden en ophangen? Kun je je dominant gedragen? Dan zoek ik jou! Stuur mij dan een bericht. Het liefste spreek ik af in de weekenden.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex\\ Categorieen: , , , ,